×
Főoldal Rólunk Hírek Tagok Tagozatok Partnereink Dokumentumok Pályázatok Díjazottjaink Galéria Kapcsolat

Összeült az elnökség

2023-12-07, Egyéb,
Összeült az elnökség

Egyesületünk a 2023/2024. tanév soron következő elnökségi ülését december 6-án tartotta.

Örömteli feladatunk volt, hogy a „Tehetségsegítés felsőfokon” címmel októberben benyújtott, NTP-HTTSZ-23-A-0003 azonosítószámú pályázat keretében nyert 2.250.000 Ft támogatás felhasználásáról döntsünk, hogy az a leghatékonyabb legyen tevékenységeink, programjaink megvalósítására, céljaink elérésére, a 2023.07.01-2024.08.31. időszakban.

A Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács Egyesület céljaihoz jól illeszkedő programok megvalósításához, munkatársaink, partnereink önzetlen segítségét kiegészítve fogjuk a pályázatban elnyert összeget felhasználni.

Fontos feladatunk tagozataink szakmai munkájának, rendezvényeink anyagköltségeinek, étkezési költségeinek fedezése, kommunikációs csatornáink működtetése.

Hagyományos rendezvényeinket, szakmai fórumainkat, műhelyeinket az új pályázat keretében ismételten megvalósítjuk: többek között újra lesz Légy a szakmád mestere! kiállítás, természettudományos szakmai nap, komplex idegen nyelvi program, fordítóverseny, művészetek találkozása. Megvalósítjuk a Vásárolj okosan! pénzügyi projektünket és a szakmai fórumokat. A tehetséggondozó jó gyakorlatok bemutatására is sor kerül.

Kiemelten kezeljük a tehetségpontok módszertani találkozóját, a velük való együttműködést, illetve Partnertalálkozónkat, ahol partnereink, támogatóink tájékoztatást kapnak szakmai munkánkról, előre haladásunkról és az elért eredményekről.

A nyertes pályázat feladatai mellett megállapodás született arról is, hogy az immár hagyománnyá vált Tehetséggála előválogatóinak kiírása és ehhez a rendező helyszínek felkérése januárban elindul, valamint az elnökség azt is áttekintette, hogy a Felfedezettjeink pályázat tekintetében kik lehetnek a jelöltek.