×
Főoldal Rólunk Hírek Tagok Tagozatok Partnereink Dokumentumok Pályázatok Díjazottjaink Galéria Kapcsolat

Soft skills fejlesztő tréning középiskolásoknak

2024-02-07, Egyéb,
Soft skills fejlesztő tréning középiskolásoknak

2024. január 31. - soft skills fejlesztő tréning középiskolásoknak - Dr. Csajka Edinával

2024. január 31-én 8.00-16.00 óra került sor a Neveléstudományi Intézet NTP-HHTDK-23-0039 azonosítószámú projektjéhez kapcsolódó Soft skills fejlesztő tréning középiskolás diákoknak című program.

A tréningre a MATE Kaposvári Campusán került sor. A tréning célja a középiskolás korosztály azon kommunikációs készségeinek fejlesztése volt, amelyek sikeressé tehetik őket kutatásaik bemutatásában, szélesebb értelmezési keretek között pedig a mindennapi életben is, szakmai és tudományos érvényesülésük során.

A tréning elvárt eredményei: az önbizalom fejlődése; képesség a kritikus gondolkodásra, önálló döntések meghozatalára; letisztult, lényegretörő prezentációk készítése; határozott előadásmód, kritikus gondolkodás fejlődése; a dolgozat készítése és előadása során felmerülő problémák hatékony megoldása; nehéz bírálói kérdések magabiztos megválaszolása.

A MATE Móricz Zsigmond Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 9. 10. és 11. évfolyamos diákjai örömmel és aktívan vettek részt a tréningen, és hasznosnak tartották azt versenyeken való sikeresebb részvételük tekintetében.

A programot Dr. Csajka Edina, egyetemi docens, tréner, coach tartotta.