×
Főoldal Rólunk Hírek Tagok Tagozatok Partnereink Dokumentumok Pályázatok Díjazottjaink Galéria Kapcsolat

Újabb nyertes pályázatnak örülhetünk

2021-07-01, Pályázat,
Újabb nyertes pályázatnak örülhetünk

NTP-HTTSZ-21-0022 „Kaleidoszkóp – sokszínű Somogy megyei tehetségfejlesztés”

A nyár folyamán benyújtott, NTP-HTTSZ-21-0022 azonosítószámú pályázat, „Kaleidoszkóp – sokszínű Somogy megyei tehetségfejlesztés” című projektünk kapcsán örömmel értesültünk arról, hogy 2.131.000 Ft támogatást nyertünk e tevékenységeink, programjaink megvalósítására, céljaink elérésére, a 2021.07.01-2022.06.30. időszakra.

Tagozataink szakmai munkájának, rendezvényeink anyagköltségeinek, étkezési költségeinek fedezése, kommunikációs csatornáink működtetése, valamint tárgyi eszközök beszerzése szerepel terveinkben.

Hagyományos rendezvényeinket, szakmai fórumainkat, műhelyeinket a pályázat keretében ismételten megvalósítjuk: a hagyományt követve, de mindig valamilyen újszerű tartalommal megtöltve frissítjük fel ezeket.

Többek között újra lesz Kreatív módszertani műhely, Légy a szakmád mestere! kiállítás, Természettudományos szakmai nap, Komplex idegen nyelvi program, Zenei tehetségek, kutató diákok, művészeti tehetségek szakmai fóruma. Megvalósítjuk a Tudatos vásárlás pénzügyi projektünket és a szakmai fórumokat az óvodai, a sport és az SNI tagozatszervezésében.

Kiemelten kezeljük a tehetségpontok módszertani találkozóját, a velük való együttműködést, illetve Partnertalálkozónkat, ahol szakmai munkánkról, előre haladásunkról minden partnerünk, támogatónk tájékoztatást is kap az elért eredményekről.

A Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács Egyesület céljaihoz jól illeszkedő programok megvalósításához, munkatársaink, partnereink önzetlen segítségét kiegészítve igyekszünk a pályázatban elnyert összeget a leghatékonyabban felhasználni.

Köszönet a pályázat megírásában és megvalósításában közreműködő valamennyi munkatársunknak!