×
Főoldal Rólunk Hírek Tagok Tagozatok Partnereink Dokumentumok Pályázatok Díjazottjaink Galéria Kapcsolat

Az adventi időszak varázsa – a tehetség mindenütt felbukkanhat

2021-12-10, SNI tagozat,
Az adventi időszak varázsa – a tehetség mindenütt felbukkanhat

Az SNI tagozat életében is mindig különleges a december, a mindennapi kis és nagy csodák, kis és nagy tehetségek kerülnek bemutatásra.

A Nagybajomi Tagintézmény nagy sikerrel folyó rajzpályázatára közel 10 intézmény tanulói küldték be csodálatos munkáikat, melyeket online formában tekinthetnek meg az érdeklődők. Tehetséges tanulók több, mint 40 rajza hangol bennünket az ünnepre, különböző technikával és nagy örömmel készült alkotásokban gyönyörködhetünk.



A Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény a Minősített Tehetséggondozó Műhelyek so-rában egyedüli intézményként képviselheti a kettős különlegességű tanulók tehetséggondozá-sának ügyét. A Nemzeti Tehetség Központ által rendezett Minősített Tehetséggondozó Műhe-lyek III. Országos Találkozóján Gróf Anita mutathatta be az intézményben folyó tehetség-gondozó munkát, a tehetséggondozó munka speciális kihívásait és eredményeit.

Az online találkozón az ország minden részéről vettek részt tehetséggondozó szakemberek, több,mint 150 fő képviselte a tehetséggondozás fontos ügyét.