×
Főoldal Rólunk Hírek Tagok Tagozatok Partnereink Dokumentumok Pályázatok Díjazottjaink Galéria Kapcsolat

Tagozati ülést tartottunk

2022-01-19, Egyéb,
Tagozati ülést tartottunk

A Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács Egyesület a „Kaposvári Civil Háló” irodájában tartotta idei első tagozati ülését.

Elsőként a „Civil Háló”-hoz való csatlakozásunkról és a közös tevékenységekről Kárpáti Tímea, a „Kaposvár Polgáraiért Egyesület” alelnöke tájékoztatta a résztvevőket.
Az ülés további részében az elnökség és a tagozatvezetők áttekintették a lezárás előtt álló és az új pályázat teendőit, megbeszélték a tagozatok feladatait, a lebonyolítandó programokat, eseményeket.
Határoztak arról, hogy ismét személyes jelenléttel rendezik meg a Tehetséggálát, amelynek kategóriáiról is döntés született. A felhívások hamarosan eljutnak az intézményekhez.
A Tehetséggála kísérő rendezvényeként a képzőművészet tehetségeinek is bemutatkozási lehetőséget teremtünk, az ehhez kapcsolódó felhívás is nemsokára megjelenik.
Az ülésen határozat született arról is, hogy a tehetségsegítés területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó pedagógusok és oktatók a Pedagógusnapon ismételten díjazásra kerüljenek.