×
Főoldal Rólunk Hírek Tagok Tagozatok Partnereink Dokumentumok Pályázatok Díjazottjaink Galéria Kapcsolat

Sikeresen zártuk ezt az évet is!

2022-06-29, Egyéb,
Sikeresen zártuk ezt az évet is!

Június 27-én, a Hangya Tanodában került sor a Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács Egyesület 2021/2022. tanévet záró rendezvényének – partner találkozójának - megtartására.

A rendezvényen Sárdi Péter elnök beszámolt az év legfontosabb eseményeiről: az egyesületté alakulásról, a kilenc tagozat tevékenységéről, a sikeresen megvalósított programokról, az új együttműködésekről, a partnereink áldozatos segítő munkájáról, támogatott tanulóink társadalmi szerepvállalásairól. Két tagozat élén is váltás történik: a következő tanévtől a sport tagozatot Orosz Ferenc helyett Kiss Ernő, a műszaki-gazdasági tagozatot pedig Kovencz András helyett Takács Szilvia fogja vezetni. Sárdi Péter megköszönte a leköszönő tagozatvezetők munkáját, és az új tagozatvezetők bemutatkozása után sok sikert kívánt a közös munkához, feladatokhoz. Megköszönte minden tehetségsegítő kolléga és szervezet, vállalkozás segítségét.



Weimann Gáborné alelnök röviden beszámolt a pályázati tevékenység alakulásáról. A pandémiás helyzet miatt néhány hete zárt sikeresen a 2019-es pályázat, a 2020-as zárása folyamatban van. A két év során több programot online kellett megvalósítani, de minden tervezett feladatot végrehajtott a Tanács. A 2021-es pályázat programjai is maradéktalanul megvalósultak, ennek keretében zajlott záró rendezvényünk is. Létrehoztuk új honlapunkat és FB oldalunkat, a Hírleveleink is újjászülettek. A 2022 áprilisában beadott pályázat is nyert, szerződéskötés előtti állapotban van. Szeptembertől kerül sor a vele kapcsolatos feladatok kiosztására, majd megvalósítására. Az alelnök megköszönte az együttműködést mindenkinek.



Csiba Ágota, a Kaposvári Szakképzési centrum kancellárja is megköszönte az együttműködést, és felajánlotta a további segítséget is. Dér Tamás Kaposvár MJV alpolgármestere is megköszönte a közös munkát, valamint további együttműködési lehetőségként a városi rendezvényeken való szereplést ajánlotta fel a tehetséges tanulóknak.



A rendezvényt a Kaposvári SZC Széchenyi István Technikum és Szakképző Iskola által biztosított állófogadáson kötetlen beszélgetéssel és a tervezéssel zártuk.

Sajtómegjelenés