×
Főoldal Rólunk Hírek Tagok Tagozatok Partnereink Dokumentumok Pályázatok Díjazottjaink Galéria Kapcsolat

Megkötöttük a támogatói szerződést!

2022-09-12, Pályázat,
Megkötöttük a támogatói szerződést!

A tavasz folyamán benyújtott, NTP-HTTSZ-22-003 azonosítószámú pályázat, „Tehetség – Lehetőség - Partnerség” című nyertes projektünk támogatói szerződésének megkötése után, 2.994.000 Ft támogatást használhatunk fel tevékenységeink, programjaink megvalósítására, céljaink elérésére, a 2022.07.01-2023.06.30. időszakban.

A Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács Egyesület céljaihoz jól illeszkedő programok megvalósításához, munkatársaink, partnereink önzetlen segítségét kiegészítve fogjuk a pályázatban elnyert összeget a leghatékonyabban felhasználni.

Fontos feladatunk tagozataink szakmai munkájának, rendezvényeink anyagköltségeinek, étkezési költségeinek fedezése, kommunikációs csatornáink működtetése.

Hagyományos rendezvényeinket, szakmai fórumainkat, műhelyeinket az új pályázat keretében ismételten megvalósítjuk: a hagyományt követve, de mindig valamilyen újszerű tartalommal megtöltve frissítjük fel ezeket.

Többek között újra lesz Dunántúli Mandulafa, Légy a szakmád mestere! kiállítás, természettudományos szakmai nap, komplex idegen nyelvi program, fordítóverseny, művészetek találkozása, szabadidő hasznos eltöltése. Megvalósítjuk a Tudatos vásárlás pénzügyi projektünket és a szakmai fórumokat az óvodai és a sport tagozat szervezésében. A tehetséggondozó jó gyakorlatok bemutatására új köntösben kerül majd sor.

Kiemelten kezeljük a tehetségpontok módszertani találkozóját, a velük való együttműködést, illetve Partnertalálkozónkat, ahol partnereink, támogatóink tájékoztatást kapnak szakmai munkánkról, előre haladásunkról és az elért eredményekről.